05. 09. 2024

Teleportovat citróny zatím neumíme

Taky závidíte hrdinům ze sci-fi filmů červí díry a cestování v čase a prostoru lusknutím prstu? My jo! Kdybychom mohli vyslat paprsek a přenést všechny dobroty z Řecka rovnou sem - bez kamionů a dodávek. To by byla taková pohoda 🤠

Zatím jsme žádný způsob teleportace neobjevili, tak vozíme ovoce hezky po staru. A i když je doprava jednou z nejnákladnějších položek celého procesu, bez ní bychom si ty pomeranče prostě nedopřáli.

Máme rádi transparentnost, proto nemáme dopravu schovanou v ceně bedýnky. Možná vám, připadá cena za dopravu na celou sezónu vysoká, ale když to rozpočítáte na 7 výdejů, tak doprava jedné bedýnky vyjde na 89 Kč. To jsou dvě kafe, jedno, když si ho dáte i s mlékem :).

Navíc celkovou cenu dopravy nabízíme stejnou při objednání jedné, ale i tří bedýnek, takže vám může ovoce přijet na výdejní místo i za necelých 30 Kč.

Příklad:

Anička si objedná předplatné - řeckou mix bedýnku. Aby bedýnka dojela na místo, přihodí dopravu. Zvolí možnost 1-3 bedýnky na 7 měsíců.

Ben nechce žádné mixy, rád si vybírá sám. Zvolí pomerančovou bedýnku, avokádovou a granátová jablka. V sekci doprava stejně jako Anička vybere 1-3 bedýnky na 7 měsíců.

Cyril objednává ovoce pro sebe a svojí maminku, kterou počítače otravují, ale předplatné by taky chtěla. Cyril tedy vybere řeckou ovocnou a avokádovou bedýnku pro sebe a malou citrusovou a granátovou pro maminku. Celkem mu tedy každý měsíc na výdejní místo dorazí 4 bedýnky. Proto zvolí možnost “Doprava 4-6 bedýnek”.

Dává vám to smysl? Tak si taky pro pár bedýnek skočte, prodej předplatného právě běží.